fredag, april 06, 2007

Vår i byen

Når det e vår e de deilig i Bergen. De e masse fine benka og parka man kan slange se på/i. Når det regna e de åsså masse man kan ta se til så man sleppe å gjør skolearbeid:) E å han Mr. Ray bestemte oss for å dra på naturhistorisk museum for å kike på det som gjennom vinduet har sett ut som dinosaurknokla (vi studera dei grundig hver gang vi går hjem fra hulen) men som viste se å vær en av mange kvala. En av dei fungera som en snasn hatt på han Raymond på bildet over.


E tror den her prøve å holde pusten. Vi holder pusten under vann, han holder pusten over:)


Naturhistorisk i Bergen har ei spennende samling med utstoppa ugle. Vi fant eksemplaret av "langsvartfrakk"ugla særlig oppsiktsvekkende.


Vi tok også turen til akvariet på Nordnes (ikkje så langt fra der e bor). Konklusjonen etter besøket e at pingvina e nåkken utrolig dustete dyr. Skulla e hatt ett dyr skulla e hatt en pingvin. Den kunne ha bodd i dusjen.

3 Comments:

Blogger Globetrottarane said...

Pingvina e fine dyr. Æ trur den hadde trivdes i Bergen lamme dæ. Du kunne hatt den i band og gått tur med den i regnet :D

1:52 p.m.  
Blogger De navneløse said...

hei hå!
endelig va det nåkke nytt på sia til ho ragnhild ;)
no e ej den einaste som ikke he vært på naturhistorisk og sett den mye omdiskuterte kvalen! eller forresten..ej he et vagt minne om at vi var der på klassetur i 5 klasse. men ej e forstatt usikker på om vi gikk inn, eller om vi berre traska rundt i botanisk hage

9:20 p.m.  
Blogger Åse Toril said...

Vi har faktisk en stor fæt pingvin på soverommet. Den ble kjøpt av Håvard for et par år siden, og er for tiden ikledd et herrlig 70-tallsslips.

I går så e "Pingvinenes marsj" også. Et must for pingvinpeundrarar.

11:48 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home