tirsdag, april 03, 2007

Sårri fållks!

E må nok vær den treigeste bloggeren i verden. E hadde store planer om å rekke å skrive nåkke før påske (sånn at jula ikkje skulle vare heilt til påske her inne) men neeeida. E legge skylda på at e ikkje har anna enn serdeles ustabilt piratnett på hybelen. E dette bare ut før e rekke å poste. Men nok om det!
I Bergen e de verdens fineste vær om dagen, men de e drit kjedli for e e den eneste som e her i påska. Ska jobbe. Men de e rart, for oppe på Nygårdshøyden (der litt av universitetet ligge) e de heilt tomt for folk og ledige benka i sola overalt. For eit eldorado.
Men selv om de e litt kjipern å vær her aleine hjelpe de veldig å tenke på at de snart e dokfilm i Volda! Hurei! Da skal the Drillpicks samlast i kjente og trygge omgivelsa. Før den tid skal e neste (bare nesten) love å få lagt ut litt bilde fra her nede (kan mellom anna friste med ett av han Raymond med en hval på hode, eller en kval om du vil:)

3 Comments:

Blogger Silje said...

Gleda me til du kommer hjem:)

6:15 p.m.  
Blogger Globetrottarane said...

Æ kjempe med pengeboka og reiserute førr å komme mæ nedover t Volda... Du må krysse fingra og tær førr at det går bra!

1:51 p.m.  
Blogger Drillpikene said...

den kampen skal du vinne! husk at du kan tilkalle hjelp fra oss andre drillpiker dersom du kjenner at kreftene er i ferd med å forsvinne. Du bare roper "hej hej halå" så er vi der med hjelp åt dej :) koss det går med raggiz og zizl? Ægget overlever. Gleder meg til dere vet hva.

10:24 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home