søndag, september 03, 2006

Londinium

Raymond å e va i London no rett før skolestart. E har flytta til Bergen å har heller ustabil tilgang på internett, derfor fint lite bloggings i det siste... Her kjem i alle fall ferien dokumentert med et knippe snasne fotos, for det meste knipsa av min kjære.

Ingenting å si på husa å stæsj...
Vi tog toget østover til en bye som hete Rye, heilt nede me sjøen. Der va de like mye vann ove havoverflata som under, i alle fall sånn sirka. Ditte e en av tinga vi klarte å ta en kik på fra under paraplyen. Ei kosli lita gate med et lite tehus.
Solnedgangen fra London Bridge (hotellet lå 100 meter unna) va finfint. Man må finne på nåkke festli når man venta på undergrundsbana. Da kan man speile se litt i sånne dingsa som ditte her.
Nesten som Star Trek eller Wars.. alt etter som...
Mye togventing etterkvart... Men de e kjekt når man e to.



Å her e den andre:) For anledninga ikledd ny fin jakke like ved Tower Bridge. Ja. man må få me se alle turistklisjeane. Siste dagen gikk vi på Harrods å kjøpte det eneste vi hadde råa til, litt sjokkis. Her poseres det i Hyde Park.

Ekorn og stola i parken. Stolane kunne man kjøpe årskort for å sitte i, å ekorna sprang rundt som nåkken andre rotte... Men søte rotte da i alle fall...
Hepp!

2 Comments:

Blogger Silje said...

Så kjekt det så ut!! Deilig! Står til i Bergen? Høre du har fått d ny plass å bo?!

6:52 p.m.  
Blogger Globetrottarane said...

Hei hei hallååå! Det så ut som en skikkelig koslig og arti ferie! Raymod e flink t å ta bilda ass. Æ håpa du har det bra i Bergen. E du flytta inn på nyhybeln? Blogg bilda sånn at æ kan få se ;)
Stooor klemz fra Sissel i Praha

12:55 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home