lørdag, mai 27, 2006

Rally Runde

Gjengen tok turen til Runde denne uka for å feire (eller ynke oss over, alt etter som...) at tre år med journalistikkstudier i Volda er omme. Siden mange av oss ikke hadde vært på dette fantastiske stedet før, fant vi ut at vi måtte benytte anledningen til å dra ut nå før alle drar langtlangt bort og aldri kommer tilbake igjen.

Sissel i fjæra

Vi (Sissel, Hilde-Marie, Agnete, Kristine og meg) leide et lite hus med mer sjarm enn komfort (for å si det slik) for nesten ingen penger. Her fikk jeg og Agnete oppleve hems med edderkopper og LAN-party luft, men ellers var alt veldig bra:)

En plante i fjæra

Den første dagen dro vi ut på selsafari hvor vi så masse sel og ærfugl, fikk sjøsprøyt i munnen og hvor femti prosent av oss ble dødelig grønne i ansiktet. Dagen etter gikk vi opp på selveste fuglefjellet på Runde, hvor det bor ørner, måser, lundefugl og sikkert en og annen kjøttspurv.

Her er to havørner. Vi så minst ti på én dag!


Naturfotografinnen Agnete tar bilde av det som for to minutter siden var parrende storjo. Ifølge en svensk ornitologmann som vi traff var det én milliondels sjanse (eller ikke sjans i havet) for å få se dette, så da var det verd ett foto eller nittifem.


Utsikten er ikke til å kimse av, for å si det sånn... Nederst bor det en hel fugleby:)


Hilma og Agnete nyter


Kristine speider etter søte lundefugler.

Etter fjellturen spiste vi treretters middag med undervannsfisk på en fænsi restaurant i Fosnavåg...

Ah... en perfekt avslutning på tre (så godt som) perfekte år!

5 Comments:

Blogger Henrikke said...

Så kjekt det så ut! Fine bilde! Men e må innrømme at e fikk litt vondt i magen av å se på dem bilda som e tatt nedover fjellsida.

Tenk at du e ferdig med journalist-studiene! Gratulere, Ragnhild! Så flink, så flink:)

2:04 p.m.  
Blogger Hilma said...

Jeg tenkte kanskje at vi jentene kunne gi opp alle framtidsplaner hver for oss og heller satse på hverandre - spleise på en gammal hippiebuss for feriepengene fra NRK og reise Europa rundt fra fuglefjell til fuglefjell og kanskje kaste ut et sjokoladesnøre og få en undervannsfisk eller to på kroken. Merci for en utrolig fin tur!!! Og for fine Voldaår og Voldaopplevingar!! Puss Puss!

3:57 p.m.  
Blogger Unknown said...

Fiiiin tur. Og fine bilder. Og så stilig side Raymond har! Lekker. Kunne ikke poste det der, så du får bringe det videre!

3:17 p.m.  
Blogger Silje said...

Ja, det e kjekt å blogge når man får opp bilde! E kommer til Ålesund neste onsdag. E skal kjøre varebil :P Blir deilig å kommer hjem til sommern, men grua me til å dra herifra! Korsen du skal få flytta alle tinga dine da? No skal e legge me igjen. Hadde eksamensfest i går, og e sitte igjen med ei steike hodepine!

2:17 p.m.  
Blogger Drillpikene said...

Reunion på Runde sir æ bære. Fabelakti tur! Akk!

4:58 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home